domingo, 25 de mayo de 2014

L'HOME INVISIBLE

El dia 5 de febrer del 2014 vam anar totes les classes de 3er a la Sala Escalante que estàa Valencia. L'obra que vam vore sanomena 'L'HOME INVISIBLE'. La companyia que va actuar a l'obra s'anomena Pavana.
El teatre tracta sobre un home anomenat Moriarti que era malvat, y volia descobrir la fórmula de la invisibilitat. El seu ajudant, anomenat Dr. Grifind l'ajudaba a descobries aquesta fórmula, pero ell no sabia que era per alguna cosa maléfica. Sense voler el Dr. Grifind es va beure un got de la posió d'invisibilitat, perque ell pensaba que no funcionaria. Però si va funcionar, i el Dr. Grifind es va fer invisible. La seua dona anomendada Glória, vademanar ajuda a Sherlok Holmnes, un investigador amb un ajudant anomenat Watson. Van ivestigar moltíssim, fins que el van descobrir. Però va sorgir un problema: 
Moriarti volia teobar al Dr. Grifind per aconseguir la fórmula de la invisibilitat. Van tindre una gran discurssió, però el Dr. Grifind ho va aconseguir amb ajuda de Sherlok Holmnes. Finalment Glória es va beure la poqueta posió que hi quedava i vaestaramb el seu amor el Dr. Grifindper sempre.

A mi el que més em va agradar va ser els encarregats del'hotel que eren molt graciosos. I l'obra en si està molt bonica.

Marta Coso.

No hay comentarios:

Publicar un comentario