jueves, 5 de junio de 2014

 REPRESENTACIÓ D'SPOT, AMB ALGUNS PROBLEMES.

Dimecres passat 28 de maig, en l'institut Riu Túria vam fer unes representacions teatrals del llibre "SPOT". La primera cosa que vam haver de fer va ser triar cada equip un esquetx del llibre. El meu grup i jo triem l'esquetx número 8 anomenat "EL ÚNIC QUE ÉS ÚNICO". 

Els personatges que interpretàvem eren: - Marta: Sheila. - Irene: Mireia. - Pablo: Otelo. - Amb este personatge vam tindre uns quants problemes, perquè Ivan era el que faria el personatge de Jonàs, però es va posar malalt i el va tindre que substituir la meua companya Julia però ella no es sabia res de l'obra i menys d'aquest personatge, i va tindre que eixir amb el llibre d'inprovisació. 

L'esquetx anava d'uns amics en una festa en la qual Otelo arriba tard, i dóna  una explicació, però el motiu d'haver anat a la festa va ser perquè estava enamorat de Sheila. Però hi havia un problema que a Sheila li agradava una altra persona que estava en la festa, la "MARCA JB". Però al final Shelia s'enamora d'Otelo i se'n van junts.

El teatre no va eixir com esperabem, perque Pablo es va posar de esquena al públic, sens oblidaben les frases, i no el vam assajar suficient. Però estem contents amb el nostre treball.

Marta Coso 3ºC. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario